Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 26 februarie Dobrogea +11 grade Celsius

ro

26 Feb, 2010 14:26 1398 Marime text

Vremea va fi mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Maximele vor fi cuprinse între 5 şi 15 grade, cel cald fiind în Câmpia de Vest. În sud şi în est izolat plouă slab. Vântul se simte ceva mai puternic numai în sud-vest şi la munte.

După ploile de ieri, în vestul ţării azi e vreme mai blândă. Iese soarele şi, cu toate că mai sunt câteva ploi slabe şi de scurtă durată, se poate spune că dincolo de Carpaţi vremea este în general frumoasă. Temperatura creşte faţă de ieri, iar la amiază sunt în general între 12 şi 15 grade, cu cele mai ridicate valori în Banat.

Şi în sud se mai încălzeşte dar la primele ore ceaţa şi burniţa se fac simţite iar pe parcursul zilei sunt destule momente în care norii ocupă tot cerul. Totuşi ploile vor fi slabe. Maximele trec de 10 grade în Oltenia şi Muntenia, până la 13 grade la Giurgiu.

Vreme de început de primăvară şi în Dobrogea. După ceaţa de la primele ore, perioadele însorite şi cele cu nori se succed şi nu lipsesc nici câţiva stropi de ploaie. Totuşi după amiază avem 10...11 grade.

În Moldova, nici ceata şi burniţa de dimineaţă, nici ploile slabe de peste zi nu strică o zi cu vreme mai bună decât ieri. Sunt şi şanse de soare şi temperaturile cresc. Excepţie face extremitatea nordică a Moldovei, dar în restul regiunii maximele trec de 10 grade: 10 grade la Iaşi, 12 la Focşani şi 11 Galaţi dar şi la Bacău.

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii