Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea 10 martie Constanta si Tulcea + 3 grade

ro

10 Mar, 2010 12:47 1314 Marime text

Ziua de astăzi se anunţă mai puţin înnorată decât cea de ieri, iar precipitaţiile se arată mai mult în sud-vest, după masă, când ninsorile vor reacoperi arii extinse din această parte a ţării. Vântul se menţine puternic la munte, dar izolat sunt posibile rafale şi în celelalte regiuni. Chiar dacă maximele cresc uşor faţă de azi, temperaturile rămân hibernale, cu valori de la minus 4 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi până la 6 grade în Banat.

Iese soarele astăzi dincolo de Carpaţi, dar e un soare cu dinţi, pentru că maximele nu trec astăzi de 4 grade la Timişoara, ca şi la Sibiu, 5 la Cluj şi 6 la Oradea şi Baia Mare. Chiar şi aşa, sunt totuşi valori cu 5-6 grade mai mari decât cele de ieri. Norii sunt mai denşi doar deasupra Banatului şi sudul Crişan ei, în special în partea a doua a zilei.

În sud, precipitaţiile iau astăzi o pauză. Abia după masă şi seara reapar ninsorile iniţial în Oltenia, apoi în vestul Munteniei. Maximele rămân modeste, cu minus 2 grade la Turnu Severin şi Craiova, minus 1 grad la Giurgiu şi un grad cu plus în Buzău.

Norii grei şi precipitaţiile se retrag azi şi din Dobrogea, soarele iese şi aici, dar vremea se încălzeşte timid. Nu mai mult de 3 grade la Tulcea, ca şi la Constanţa, maxime modeste pentru un început de martie.

Şi în Moldova mercurul urcă ceva mai mult azi, tot datorită faptului că precipitaţiile se opresc. Maximele urcă la un grad în sud, la Galaţi, zero în Bacău şi Iaşi şi minus unu la Suceava.

 

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii