Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vreme frumoasa si temperaturi de primavara la inceputul saptamanii

ro

07 Nov, 2010 23:20 1356 Marime text

Inceputul de saptamana va aduce vreme frumoasa cu temperaturi de primavara, care vor ajunge la mijlocul saptamanii chiar la 23-24 de grade Celsius.

Luni vremea va fi in general insorita, doar in partea de vest va ploua putin pe seara. In Capitala vremea va fi foarte frumoasa pentru aceasta perioada a anului. Maximele vor atinge 20 de grade, iar pe seara isi vor face aparitia cativa nori trecatori.

La Braila se vor inregistra maximum 20 de grade. Si la Constanta termometrele vor arata aceeasi temperatura.

Si oradenii vor avea parte de vreme frumos, temperatura maxima atingand 18 grade, iar la Miercurea Ciuc vor fi 17 grade.

La Craiova si Ramnicu Valcea vor fi 19 grade, 20 la Ploiesti si Buzau.

Si marti vremea se va mentine calda si chiar vor fi mai multe grade, mai ales in partea de sud. In Bucuresti vor fi 21 de grade, la Buzau la fel, iar la Calarasi 22.

La Craiova si Timisoara se vor inregistra 18 grade Celsius. Izolat se vor inregistra ploi si cer innorat. Ploiestenii se vor bucura de 20 de grade, iar la Vaslui vor fi 18 grade.

Temperaturile se vor mentine ridicate si miecuri, ajungand in sud chiar si la 23-24 de grade. In Capitala vor fi 22 de grade, ca si la Calarasi.

La Ploiesti, Iasi si Bacau se vor inregistra 19 grade, iar la Targoviste 15.

Sursa: http://www.ziare.com/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii