Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să devii marinar militar? Aplică acum

ro

09 Aug, 2016 17:53 4927 Marime text
Tinerii interesați de o carieră în Forțele Navale Române au posibilitatea de a se înscrie la sesiunea a II-a a concursului de admitere, organizat de Școala Militară de Maiștri Militari de Marină „Amiral Ion Murgescu”. 

Sesiunea de admitere are loc în perioada 5-7 septemrbie și sunt disponibile 33 de locuri doar pentru băieți. Cei interesați trebuie să fie absolvenți de liceu( cu diplomă de Bacalaureat) și își pot depunde dosarele la Birourile de Informare Recrutare din județul în care își au domiciliul. 

Prin Birourile de Informare Recrutare, toți candidații vor fi înștiințați despre susținerea probelor din cadrul etapei întâi, mai exact, probele sportive, testul psihologic și interviul, care se vor susține la Centrele Zonale de Selecție și Orientare.

Cei declarați admiși la etapa I primesc dreptul de a se prezenta la sediul Școlii Militare de Maiștri de Marină „Amiral Ion Murgescu” pentru a participa la etapa a doua  și anume, proba psihotehnică și proba de verificare a cunoștințelor la matematică (algebră și trigonometrie) și fizică (mecanică și electricitate).

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adi 11 Aug, 2016 13:26 Mai bine NU! Sunt prost platiti, dar li se cere extrem de mult! Inca sunt asistati social: nu au nici macar salariul minim pe economie