Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să ajungi la mare fără stres?

ro

29 Jul, 2016 10:50 2394 Marime text
Se apropie weekendul! Astfel, turişti din toată ţara dar şi din străinatate sunt aşteptaţi pe litoralul românesc. Fiind în plin sezon estival, traficul ce duce spre mare se va îngreuna.

Pentru traseul ce traversează Podul Agigea există o rută ocolitoare, pe noul pod construit care duce la scăderea aglomeraţiei şi fluidizarea traficului. Polițiștii le recomandă cu insistență conducătorilor auto să folosească noul pod.

„Venind pe autostrada A4, înainte de ieşire, conducătorii auto se pot încadra pe benzile din dreapta, care urcă pe pasarela peste DN39 (conform indicatorului TEM A4 - Port Constanţa), apoi, la finalul autostrăzii, la intersecţia cu sens giratoriu, urmează prima ieşire, trec peste noul pod şi ies de pe DN39A în DN39, peste pasarelă, la Eforie-Nord“, au declarat autoritățile.

„În sens invers (dinspre Mangalia), la ieşirea din Eforie-Nord, se virează dreapta pe DN39A (conform indicatorului RO-RO Port Sud Agigea, amplasat înainte de pasarelă), prima intersecţie cu sens giratoriu se părăseşte la a doua ieşire, iar după traversarea Canalului Dunăre-Marea Neagră pe noul pod se părăseşte primul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii