Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrei să ajungă obez copilul tău? Sportul modelează armonios nu numai organismul unui copil ci şi personalitatea lui

ro

11 Apr, 2016 21:29 2495 Marime text
 
Direcția Județeană de Tineret și Sport se pregătește pentru evenimentul ”Uniți prin sport”. Acţiunea a fost prefaţată astăzi, într-o conferinţă de presă la care au participat Andrei Talpeş (de la Asociaţia Terra Semper fidelis Perspectivă pentru Viitor), Mariana Solomon (reprezentant DJST Constanţa), Ionuţ Puşcaşu (reprezentant HC Dobrogea Sud şi CSU Neptun), Alexandru Olteanu (BC Athletic Constanţa) şi George Mircioi (de la CSS1).
 
Evenimentul îşi propune organizarea unor meciuri de baschet şi de handbal. Fiecare structura sportivă îşi va trimite jucători reprezentativi, se vor formă astfel două echipe şi se va juca o repriză handbal şi o repriză baschet. La acest eveniment vor participa tineri din tot judeţul Constanţa.

Numărul copiilor care suferă de obezitate în România a crescut îngrijorător în ultimii ani. Din cauza alimentaţiei necorespunzătoare şi a sedentarismului, problema obezităţii în rândul copiilor este din ce în ce mai alarmantă. Vrei să ajungă obez copilul tău? Sau chiar supraponderal? Nu este nevoie să se ajungă aşa departe. Sportul modelează armonios nu numai organismul unui copil ci şi personalitatea acestuia.

Ei bine, obiectivele acestui eveniment sunt tocmai atragerea unui număr cât mai mare de copiii, sublinierea importanţei practicării sportului în viaţă fiecăruia dintre noi, trezirea conştiinţei comunităţii cu privire la problema obezităţii, practicarea sportului şi a alimentaţiei sănătoase, şi în acelaşi timp încurajarea părinţilor de a motiva copiii spre sport.

Evenimentul este organizat de către Asociaţia Terra Semper fidelis Perspectiva pentru Viitor în parteneriat cu DJST Constanţa, Asociaţia Judeţeană de Baschet, ISJ Constanţa, Handbal Club Dobrogea Sud Constanţa, Club Sportiv Universitar Neptun Constanţa, Baschet Club Athletic Constanţa, CSS 1 Constanţa

Organizatorii îşi doresc organizarea de concursuri pentru copiii în pauza dintre reprize. Acesta vor constă în participarea a aproximativ 30 de copiii, ce vor concura alături de vedeta preferată. Ei şi-au propus premierea acestor copiii cu mingii de handbal, de baschet, tricouri personalizate, dulciuri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii