Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Două călăuze au ameninţat Update - “Vom arunca România în aer şi o vom rade de pe faţa pământului”

ro

27 Aug, 2015 11:31 3325 Marime text
 
Garda de Coastă a prins doi sirieni care încercau să treacă ilegal graniţa de la Negru Vodă.
Doi fraţi de-ai lor, care sunt oameni de afaceri prin Bucureşti, le erau călăuze. Unul i-a plimbat prin Bulgaria cu un Passat şi i-a lăsat la vamă, iar celălalt, cu un BMW, îi aştepta în România.
La audieri, în momentul în care au vrut să îi amprenteze, migranţii au făcut crize de epilepsie, iar poliţiştii s-au văzut nevoiţi să-i transporte la spital.  Acolo cei doi au fost daţi de gol, căci nu aveau epilepsie.
Pe de altă parte, surse din cadrul anchetei spun că unul dintre fraţii celor doi ar fi declarat la audieri: “Vom arunca România în aer şi o vom rade de pe faţa pământului dacă vom considera necesar pentru a ne răzbuna!”.
Acum, călăuzele Ahmad Kouja Jamal şi Ahmad Kouha Ahmad se află în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa.

UPDATE, ora 11.43:

În sala de judecată, unde se judeca dosarul 5618/118/2015, bărbatul care a ameninţat că aruncă România în aer ar fi spus că a făcut declaraţiile la nervi. S-a decis să nu se facă încadrare juridică şi pe tema asta, rămânând doar acuzaţia de trafic de migranţi. 


sursa foto: e-reporter.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii