Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voluntarii United Hands au adus zâmbete copiilor din centrele de plasament din Constanţa (galerie foto)

ro

05 Apr, 2015 13:59 1829 Marime text


200 de copii ai centrelor de plasament din Constanța, s-au putut bucure de venirea Iepuraşului de Paşte, mai devreme. Astfel, aceştia au primit cadouri din partea  voluntarilor Asociației United Hands și a militarilor americani de la Black Sea Rotational Force.
 
„O petrecere de neuitat, în care vedeta evenimentului, Rilă Iepurilă, a înmânat diplome celor mai îndemânatici trăgători ai mini-poligonului de tir Airsoft și i-a premiat pe cei mai rapizi dintre copii, la o vânătoare surpriză de ouă de ciocolată. Trupa Treișpe Cuvinte a susținut un mini concert incendiar! „, se arată într-un comunicat al Asociaţiei United Hands, remis azi redacţiei.


 
Cei 200 e copii care au participat la Easter Spring Party 2015 fac parte din centrele de plasament Delfinul, Antonio, Ovidiu, Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă – CPCRU, Micul Rotterdam, dar şi din fundaţii şi organizaţii non-profit din judeţul Constanţa (Asociaţia Fair Play, Fundaţia Giovanni Bosco, Project Rescue România, Asociaţia Nightingale). Timp de câteva ore, la Tenis Club IDU în stațiunea Mamaia, voluntarii Asociației United Hands România, alături de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogalniceanu, au petrecut câteva ore în care veselia și buna dispoziție au fost la loc de cinste.



Militarii americani de la Black Sea Rotational Force au fost încântați să facă parte din acest eveniment, mai ales că în Romania, tradițiile de Paște sunt diferite, iar spiritul sărbătorii îi aduce mai aproape de cei dragi. 20 de militari americani s-au jucat împreună cu cei mici şi le-au oferit în dar dulciuri, dar şi cadouri pe care Asociaţia United Hands le-a obţinut cu sprijinul sponsorilor din Dobrogea. Evenimentul nu ar fi fost posibil fără susținerea vicepreședintelui asociației, Renee Crossman:  "Pentru mine petrecerea sărbătorilor de Paște în România reprezintă un moment special. Aveți tradiții minunate aici, ciocnitul ouălor este un lucru care nu există în nicio parte a lumii. Faptul că spuneți – “Hristos a Înviat!” și „Adevărat a Înviat!” nu reprezintă altceva decât recunoștință adusă sacrificiului suprem față de cel care și-a dat viața pentru noi. Într-un mod asemănător, dacă ne dăruim îndeajuns de mult celoralți și ne sacrificăm pentru cei aflați în suferință, abia atunci dragostea lui Dumnezeu va pătrunde în viețile fiecăruia dintre noi. Astăzi 200 de copii care fac parte din 9 centre de plasament au beneficiat de sacrificiul altor oameni care s-au dăruit pe ei, pentru ca acest eveniment să fie un succes. M-am simțit onorată sa fac parte din acest eveniment și să lucrez cu o echipă minunată de voluntari, dar și cu mulți sponsori din mediul de afaceri constănțean.”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii