Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voltaj concurează, în această seară, în prima semifinală la Eurovision

ro

19 May, 2015 22:28 1582 Marime text
 
Iuliana Marciuc a trecut prin momente cumplite în Austria! Vedetă a fost jefuită şi a rămas fără nimic la Eurovision, scrie realitatea.net.
 
Surse de la Viena susţin că incidentul s-a petrecut în urmă cu o zi şi a marcat-o puternic pe Marciuc. “Ieri dimineaţă, Iuliana se află pe stradă, în apropiere de hotelul în care se află delegaţia României şi, la un moment dat, un individ i-a sustras portofelul în care avea banii şi toate actele, inclusiv cele de identitate. Speriată, Marciuc nu şi-a revenit din şoc minute bune, în plus, a fost dărâmată psihic toată ziua. Totuşi, când şi-a mai revenit, ea a apelat la autorităţile locale pentru a-şi rezolva cât mai curând situaţia şi a nu avea probleme la ieşirea din Austria, întrucât nu mai are nici buletin şi nici paşaport”, au spus persoane de la faţa locului, conform sursei menţionate.
 
Eurovision 2015 este cea de-a 60-a ediţie a celebrului concurs de muzică organizat de European Broadcasting Union (EBU), care este cea mai importantă asociaţie a posturilor publice de televiziune din Europa.
 
Trupa Voltaj va cânta melodia ”De la capăt”, care a ieşit pe primul loc în selecţia naţională pentru Eurovision 2015. România nu a reuşit niciodată să se claseze mai sus de locul 3 în clasamentul final. Primii care au reuşit această performanţă au fost Luminiţa Anghel şi Sistem, la Kiev, în 2005, în timp ce în 2010, Paula Seling şi Ovi au urcat pe podium la Oslo.
 
Sursa: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii