Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Voiculescu se bate cu Mazăre şi cu PNL pentru Transporturi

ro

05 Sep, 2012 08:08 2947 Marime text

05_voiculescu_vs_66d6e80c26.jpgTrustul patronat de Dan Voiculescu îl atacă pe un apropiat al liderilor PNL. Miza: obţinerea unor posturi cheie în Ministerul Transporturilor.

Ministerul Transporturilor, una dintre cele mai bănoase instituţii de stat, a devenit ţinta partidelor aflate la guvernare.

În timp ce PNL şi-a adjudecat ministerul, în urma negocierilor purtate cu PSD şi PC, liderul conservatorilor, Dan Voiculescu, vrea mai multe posturi la drumuri.

În plus, Radu Mazăre şi-a pus om cheie în minister: Valentin Preda-fostul consilier al primarului Constanţei şi actual secretar de stat- despre care surse din cadrul instituţiei spun că ar conduce, de fapt, ministerul.

Pe de altă parte, surse din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) au explicat, pentru EVZ, că Dan Voiculescu vrea să-şi pună mai mulţi oameni cheie în Compania Naţională, dar şi în ministerul Transporturilor.

Nelu Iordache, folosit ca armă de Voiculescu

Atât posturile TV, cât şi publicaţiile care fac parte din trustul patronat de Dan Voiculescu au început o campanie acerbă împotriva omului de afaceri Nelu Iordache, patronul firmelor Blue Air şi Romstrade, un apropiat al lui Crin Antonescu, dar şi al altor lideri liberali, printre care se numără şi Ludovic Orban, potrivit unor surse din cadrul PNL.

Nelu Iordache a fost acuzat, în ultimele zile, de către publicaţia "Jurnalul Naţional", dar şi la Antena 3, că a câştigat licitaţii cu ajutorul unor documente false. Omul de afaceri nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta acuzaţiile aduse de publicaţiile trustului Intact.

La "Transporturi", Nelu Iordache - patronul companiei Blue Air - este o figură influentă, iar Voiculescu doreşte să schimbe acest lucru, susţin surse din cadrul Ministerului Transporturilor. 

Sursa: Evz.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii