Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad Voiculescu – „Lucrurile nu mai țin de domeniul unei simple erori birocratice”

ro

16 Oct, 2016 19:28 1260 Marime text
Astăzi, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, anunță că va fi investigată situația privind arondarea candidaților pentru examenul de specialist către o comisie sau alta.

„Arondarea candidaților pentru examenul de medic specialist către o comisie sau alta se face în ordine alfabetică, în funcție de numele de familie al candidatului. Se pare însă că unii funcționari din Ministerul Sănătății și/ sau de la Centrul Național de Dezvoltare Profesională în Domeniul Sanitar mai greșesc câte o literă sau confundă numele de familie cu prenumele. Astfel de greșeli apar anul acesta în 11 comisii de examen, toate din centrul universitar București. Atunci când această mică încurcătură schimbă persoanele care examinează viitorii medici specialiști, lucrurile nu mai țin de domeniul unei simple erori birocratice.

În Ministerul Sănătății și în instituțiile din subordine, ca și în spitalele din România, profesionalismul trebuie să fie dublat de integritate. Vom investiga situația. Între timp, îi încurajez pe candidați să își verifice cu atenție numele trecut pe listă", a scris, pe Facebook, Vlad Voiculescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii