Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad Nicolescu este de negăsit. Mama sa cere anchetă la bordul navei

ro

14 Apr, 2015 22:10 2647 Marime text
Ancheta în cazul misterioasei dispariţii a marinarului român în apele Siciliei pare să prindă contur. În Algeria, în Italia, dar şi în România, autorităţile sunt alertate şi strâng probe pentru a elucida cazul, altfel, destul de complicat. Cu multe ipoteze de lucru, dintre care, crima... nu este exclusă.

Ema Nicolescu, mama marinarului dispărut, cere să se facă o anchetă la bordul navei de pe care, în noaptea de 29-30 martie a dispărut fiul său, solicitând procurorilor să aibă în vedere comiterea infracţiunii de omor, întrucât nu crede că fiul său s-a sinucis.

„Am făcut o plângere penală împotriva echipajului, pentru că nu pot acuza pe cineva anume din echipaj. Eu am solicitat să se facă anchetă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, pentru că eu un cred că fiul meu s-a sinucis. Inima mea îmi spune că vine acasă, dar, din moment ce, de două săptămâni nu se ştie nimic, nu a apărut pe nicăieri, nu i-au găsit nici trupul, mă îndreptăţesc să cred că este altceva la mijloc şi atunci asta este opţiunea mea. ", spune mama lui Vlad Nicolescu.

Citeşte continuarea pe http://www.ziarulring.ro/stiri/eveniment/257032/2015/Ema-Nicolescu-MAMA-marinarului-DISPARUT-DECIZIE-RADICALA-impotriva-echipajului-
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii