Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vizionarii Primăriei Constanța au postat hotărârile Consiliului Local din 18 decembrie 2016

ro

28 Jun, 2016 04:02 1988 Marime text
Aseară, târziu, un cititor ne-a trimis un mesaj, pe Facebook ZIUA de Constanța, că pe pagina oficială de internet a Primăriei Constanța au fost publicate niște hotărâri ale Consiliului Local Municipal datate,deja, 18 decembrie 2016.
 
Și cum noi luăm în seamă toate mesajele pe care le primim nu aveam de ce să nu îl credem pe cititor. Dar am și cercetat. Și chiar am găsit ce ne spunea cititorul nostru.
Sunt, într-adevăr, două hotărâri care au numerele 323 și 324 și se referă la Administrarea și repartizarea spațiilor cu altă destinație decât aceea de locuință (prima), și cea de-a doua la Stabilirea criteriilor de repartizarea spațiilor de locuit.
Pentru a nu se gândi cineva să le șteargă, când citește acest material, am făcut și o copie, de pe care vedem, în partea de jos că este vorba de ceva foarte, foarte, actual.
Adică despre starea țânțarilor din Constanța, problemă ridicată ieri de primarul Decebal Făgădău, și mai spune acolo ceva despre ”RESPECT”.
Noi nu mai spunem nimic. Nici că este bine că avem de-acum hotărârile de consliu local, nici că este vorba despre țânțari, nici că este vorba despre RESPECT.   

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii