Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violoncelistul Adrian Naidin va susţine un spectacol inedit în Mamaia

ro

01 Apr, 2014 23:58 3520 Marime text
Cunoscutul  violoncelist Adrian Naidin va încânta publicul constănţean sâmbătă, 5 aprilie, la restaurantul Harlequin Mamaia, cu un spectacol unic de etno-jazz. Concertul, prezentat sub numele „Furtuni de primăvară”, va începe la ora 21:30, iar spectatorii se vor bucura de piese în primă audiţie.
Adrian Naidin este considerat de mulţi revelaţia ultimilor ani datorită măiestriei sale de a îmbina cu succes mai multe genuri muzicale, printre acestea numărându-se: muzica clasică, rock-ul, jazz-ul şi folclorul. Spectatorii săi sunt invitaţi într-o lume în care influenţele lui Bach, Phoenix, Paganini şi Michael Jackson sunt îmbinate într-un mod inedit.
Este nevoie doar de câteva sunete din violoncelul lui Naidin pentru ca spectatorii să rămână uimiţi de talentul său.
Adrian Naidin a colaborat în 2013 cu Moby pentru coloana sonoră a filmului „The Necessary Death of Charlie Countryman”, un important proiect al actorului american Shia LaBeouf. Violoncelistul se bucură şi de alte reuşite, precum numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică.
Pentru spectacolul de etno-jazz „Sin-cretic” de la Harlequin Mamaia se pot face şi rezervări telefonice. Preţul unui bilet este de 30 de lei.
„Muzica este o aspiraţie către mântuire, o cerere de iertare a omului faţă de Dumnezeu şi faţă de copacul tăiat pentru a fi transformat în instrument muzical. Nu există muzică fără iubire şi nu există iubire fără iertare. Sunt sunete pe care nu le pot exprima prin violoncel, pian sau orice alt instrument. Cel mai mare artist este natura, dar deasupra ei este Dumnezeu. Apoi vin oamenii. Noi, artiştii, suntem nişte intermediari între teluric şi celest”, mărturiseşte Adrian Naidin pe blogul său.
Sursa foto: bestmusic.ro


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii