Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:30 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viol în Parcul Tăbăcărie. Suspecţii, recidivişti, audiaţi de poliţişti

ro

21 Sep, 2011 14:03 2545 Marime text

Poliţiştii de la secţia 2 au prins trei indivizi suspectaţi de comiterea unui viol seara trecută în Parcul Tăbăcărie. 

Cei trei suspecţi se numesc Mihail Aftene de aproximativ 50 de ani, Valentin Şifarul şi Marian Călin recidivişti, proaspăt eliberaţi din penitenciar. Din primele informaţii se pare că vitima se plimba în parc în jurul orei 23.30 cu prietenul ei când au fost acostaţi de cei trei. În timp ce Valentin Şifarul i-a pus cuţitul la gât prietenului fetei, aceasta a fost violată de Mihail Aftene care a mai fost condamnat pentru viol. După consumarea violului, cei doi, prietenul şi fata agresată au fost lăsaţi în parc iar cei trei au fugit spre Năvodari cu maşina condusă de Marian Călin. Cei trei suspecţi au fost identificaţi şi prinşi de dimineaţă de lucrătorii Poliţiei Năvodari iar la acest moment sunt cercetaţi de poliţişti, cel mai probabil urmând să fie prezentaţi procurorilor şi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De menţionat că Aftene, cel care a violat-o pe fată fusese eliberat condiţionat din penitenciar anul trecut pe 5 octombrie pentru bună purtare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • amy 21 Sep, 2011 23:40 Oribil ce s-a intamplat si cand ma gandesc ca si eu la ora 9 si ceva eram tot cu prietenul in parc, oau mi se face pielea gainii:(. Saraca fata chiar imi pare rau pt ea, sper din tot sufletul sa isi revina si sa treca peste.