Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vino la Pufstock-Constanţa Poţi trage o pernă în cap lui Capatos, Danielei Crudu sau Mădălinei Pamfile

ro

24 Feb, 2012 12:10 1259 Marime text

10.000 de perne au pornit deja spre cele trei oraşe în care astăzi se va da cea mai mare bătaie cu perne din România. Constanţa este unul dintre oraşele care îşi aşteaptă locuitorii să sărbătorească iubirea într-un mod distractiv şi original alături de Antena 1. Echipa Un show păcătos va fi aproape de constănţeni la cea mai mare bătaie cu perne din România. Surprizele nu se opresc aici. Alin Văduva, finalistul X Factor va cânta la evenimentul organizat de Antena 1, iar cei prezenţi vor avea ocazia să câştige numeroase premii tentante.

Astăzi, Antena 1 ne invită la Pufstock, cea mai mare bătaie cu perne din România. Pregătirile sunt în toi, iar vedetele Antenei 1 sunt nerăbdătoare să repete experienţa de anul trecut. Clujul, Iaşiul şi Constanţa sunt în acest an oraşele în care Antena 1 va organiza de Dragobete cea mai mare bătaie cu perne.

De la ora 13.00, Dan Capatos, Mircea N Stoian, Daniela Crudu şi Mădălina Pamfile îi aşteaptă pe îndrăgostiţi, dar şi pe cei singuri, dar dornici de distracţie în Constanţa City Park Mall. Cei prezenţi vor avea parte şi de un super concert, susţinut de Alin Văduva, finalistul X Factor. Pe Alin îl leagă multe momente frumoase de acest oraş. În 2006 a participat la festivalul de la Mamaia, iar Constanţa este oraşul în care s-a prezentat la audiţiile X Factor. Atunci, a exaltat publicul cântând melodiile "I need a dollar" şi "Feeling good" şi a convins juriul X Factor să îi acorde trei voturi pozitive pentru mai departe.

Nu vor lipsi nici premiile. În Constanţa, Antena 1 pune la bătaie 10 vouchere de cumpărături şi o plasmă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii