Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viktor Orban spune că transportarea de urgență a imigranților în Austria nu va rezolva nimic

ro

05 Sep, 2015 20:29 1179 Marime text
 
Viktor Orban, se opune imigrației, însă apreciază că transportarea de urgență a imigranților în Austria nu rezolvă provocarea tot mai mare cu care se confruntă țara sa în gestionarea străinilor ce încearcă să-i traverseze teritoriul.

Premierul ungur, al cărui Guvern naționalist caută să închidă frontiera de sud, cu Serbia, pentru a bloca calea solicitanților de azil, a declarat astăzi pentru jurnaliști că mobilizarea masivă a unor autobuze în vederea transportării unor imigranți arabi și asiatici în vest, către Austria, a fost o măsură excepțională și că nu se va repeta.

 Viktor Orban a specificat că blocaje create de către imigranți în traficul rutier pe principalele autostrăzi din Ungaria și decizia imigranților de a face tabere pe marginea autostrăzilor, ieri noaptea, reprezintă riscuri grave atât pentru imigranți, cât și pentru participanții unguri la trafic.

„Este inacceptabil ca ei să paralizeze traficul pe autostradă și să-și pună viețile în pericol", a declarat Viktor Orban, referindu-se la miile de persoane care au plecat ieri pe jos de la Budapesta.


Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii