Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viitorul învinge Pandurii Târgu Jiu și urcă pe locul trei în clasament

ro

23 Sep, 2016 23:27 1484 Marime text
Viitorul s-a impus la Severin, scor 1-0, în partida disputată contra formației Pandurii Târgu Jiu, în etapa a zecea a Ligii 1. Echipa antrenată de Gheorghe Hagi a urcat pe locul al treilea în clasament, anunță gsp.ro.
 
Prima mare ocazie a meciului i-a aparținut lui Răzvan Marin, după doar patru minute de joc. Mijlocașul Viitorului a executat o lovitură liberă de la peste 25 de metri, respinsă de Lazar. În minutul 25, Boli a trecut de Antal și i-a centrat în careu lui Gabi Iancu, dar șutul acestuia a trecut peste poartă. Herea a lovit bara porții apărate de Râmniceanu, în minutul 32, cu un șut expediat de la aproximativ 25 de metri. În minutul 38, Sânmărtean a executat excelent un corner, dar mingea a trecut de trei jucători de la Pandurii, care se aflau în careu.
 
Nedelcu a marcat golul victoriei pentru trupa lui Gheorghe Hagi, în minutul 73, după o gafă de proporții a portarului „pandurilor". Lazar a scăpat mingea printre mâini la șutul expediat de Nedelcu de la peste 30 de metri, mai arată sursa menționată. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii