Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victoria Simonei Halep în presa internaţională

ro

23 Mar, 2015 08:29 1360 Marime text

Presa internaţională scrie, în urma finalei de la Indian Wells, câştigată de Simona Halep, că jucătoarea noastră a arătat tenacitate şi a fost spectaculoasă în partida cu Jelena Jankovici, conform digi24.ro.

"Halep a câştigat cel mai important titlu la Indian Wells", a notat wtatennis.com, menţionând că lucrurile nu arătau prea bine pentru româncă la începutul finalei, dar constănţeanca nu a renunţat şi s-a impus în faţa Jelenei Jankovici.

"Halep câştigă cel mai important titlu din carieră", a notat şi site-ul oficial al competiţiei.

"Are logică faptul că Simona Halep a trebuit să joace trei seturi pentru a câştiga primul ei titlu BNP Paribas Open.

BBC.com scrie că Simona Halep a învins-o pe Jelena Jankovici "într-o finală captivantă", iar cotidianul L'Equipe a notat că Halep "a ştiut să profite de fragilitatea" Jelenei Jankovici după ce a fost condusă de aceasta cu 6-2, 5-4 şi a obţinut cel mai important titlu din carieră. Jurnalul a menţionat că Jankovici s-a lăsat copleşită de emoţii, deşi conducea şi Simona Halep avea probleme la piciorul drept. "Românca, departe de cel mai bun nivel al său pe durata a trei sferturi din finală, s-a ambiţionat, strigând din ce în ce mai tare, şi câştigând ghemurile. O tenacitate care o va duce luni pe primul loc în ierarhia "Race"", precizează L'Equipe.

"Halep, campioană la Indian Wells", a titrat Mundo Deportivo, iar jurnalul Sport a notat că Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells impunându-se într-o finală "lungă şi intensă" cu Jelena Jankovici.
 
"Simona Halep îi succede Flaviei Pennetta, este regina Indian Wells", a notat şi La Repubblica.
Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a câştigat, duminică, al 11-lea titlu din carieră, dar cel mai important, după ce s-a impus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4, în finala turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, în faţa sportivei sârbe Jelena Jankovici, locul 18 WTA.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii