Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta şi Radu Mazăre, între "partide complexate" şi telefoane ascultate

ro

22 May, 2015 18:31 2912 Marime text
 
Președintele PSD, premierul Victor Ponta, a afirmat azi că îi pare rău de ceea ce i se întâmplă primarului Constanței, Radu Mazăre, și a adăugat că, totuși, înțelege gestul acestuia de a demisiona. "Sincer, îmi pare rău de ce i se tot întâmplă și are și el dreptate. Dar, asta e, trebuie să mergem mai departe", a declarat Ponta la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.
 
Întrebat dacă PSD este un partid complexat, așa cum a afirmat Radu Mazăre, Ponta a spus: "Complexat nu e. O să-l sun eu, dar cine mai are curaj să vorbească la telefoane în ziua de azi?".
 
Ponta nu a dorit să comenteze dacă demisia lui Radu Mazăre din funcția de președinte al Organizației Județene PSD Constanța are vreo legătură cu modificările din viitorul statut al formațiunii social-democrate. "Asta e o altă discuție. Chiar îmi pare rău de ce i se întâmplă și chiar nu am avut niciodată nicio chestiune publică. Dacă vreodată am avut ceva de reproșat, o fac în privat. Dar cred într-adevăr că stilul ăsta în care nu poți să stai nici la primărie, nici nicăieri, toată ziua apare o altă problemă, chiar îl înțeleg", a spus Victor Ponta.

Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii