Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta s-a operat în Turcia

ro

15 Jun, 2015 23:23 2031 Marime text
 
Premierul Victor Ponta ar fi ales să se opereze în urma accidentului suferit la genunchiul stâng, la clinica Medipol din Turcia, potrivit declarațiilor unui jurnalist turc pentru România liberă. Oficialii clinicii Medipol  au refuzat să ofere informații despre presupusa internare a premierului român în această unitate medicală.
 
Potrivit jurnaliştilor turci, soţia președintelui Recep Tayyip Erdogan este acţionar majoritar la clinică şi coordonează activitatea spitalului. Atât Recep Tayyip Erdogan cât şi mama acestuia, precum și diverși consilieri și apropiați ai președintelui au fost internaţi aici. 
 
Duminică, premierul trebuia să fie prezent la sediul Direcției Naționale Anticorupție, unde fusese citat pentru a da declarații în legătură cu acuzațiile de evaziune fiscală, fals în înscrisuri și conflict de interese. 
 
În fața procurorilor s-a prezentat însă doar avocata premierului, Loredana Radu, care, potrivit unor surse judiciare, le-ar fi spus procurorilor că primul ministru este plecat din țară pentru a fi supus unei intervenții chirurgicale la genunchi. Nici oamenii din cabinetul primului ministru nu au oferit mai multe informații despre vizita lui Victor Ponta în Turcia. 
 
Ponta s-a accidentat în urma unui meci de baschet, accident care i-a afectat ligamentul și meniscul genunchiului stâng. Potrivit unor surse guvernamentale citate de România Liberă, este posibil ca premierul să nu mai poată juca baschet, o intervenție chirurgicală de scoatere a meniscului nefiiind exclusă.
 
Din punct de vedere medical, potrivit specialiştilor, o astfel de intervenţie implică un repaus de maxim o săptămână.

Sursa: b1.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii