Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:44 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta s-a întâlnit la Houston cu responsabili ai ExxonMobil

ro

26 Sep, 2014 20:34 1362 Marime text
În cadrul vizitei pe care o efectueaza la Houston, Texas, premierul Victor Ponta a avut o întâlnire cu Mark W. Albers, vicepreședinte al companiei ExxonMobil, care a fost însoțit de reprezentanți ai conducerii companiei, implicați în coordonarea activităților din România.  
 
Prim-ministrul a subliniat interesul Guvernului României de a stimula investițiile în sectorul petrol și gaze naturale, inclusiv în perimetrele din Marea Neagră, subliniind că aceste resurse vor avea o contribuție esențială la securitatea energetică a României, transmite Biroul de presă al Guvernului. 

Întâlnirea  de la Houston a avut loc după vizita pe care Victor Ponta a efectuat-o pe platforma maritimă Ocean Endevour din zona românească de ape adânci a Mării Negre, unde companiile ExxonMobil și Petrom efectuează foraje de explorare pentru zăcămintele de gaze naturale.
 
Ponta a discutat cu reprezentanții conducerii ExxonMobil despre evoluția operațiunilor din perimetrul Neptun, a reasigurat că  România va continua să sprijine investițiile ce se efectuează în zona românească a Mării Negre.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii