Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Victor Ponta pleacă din PSD

ro

02 Oct, 2016 15:08 2343 Marime text
Victor Ponta se pare că a anunţat că pleacă din PSD. 

UPDATE
Fostul premier Victor Ponta a declarat că se va "despărţi" de PSD dacă partidul se va alia cu PNL după alegerile parlamentare.
 

"Vreau ca PSD condus de Liviu Dragnea să ia, în 11 decembrie, un scor mai mare decât a luat PSD condus de Victor Ponta. Asta îmi doresc. Amândoi vrem să câștige pentru PSD, nu pentru noi, ci pentru oameni. (...) Dacă PSD ar face ceva împotriva oamenilor care votează, adică guvern cu PNL și cu Dacian Cioloș prim-ministru, m-aș despărți de PSD. De ce? Pentru că i-ar trăda pe cei care votează", a declarat Ponta la Antena 3.

 
Ponta a adăugat că Dragnea l-a asigurat că nu va fi Guvern cu PNL. "În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Liviu Dragnea, am înțeles că nu vor face guvern cu PNL. Altfel nu aș fi în PSD, nu aș candida în decembrie. Sper că nu mă păcălească ai mei și sunt sigur că nu o vor face", a mai zis Ponta.
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat recent că nimeni din PSD nu vrea o alianţă cu PNL: "Am avut în Comitetul Executiv o discuţie serioasă despre toată povestea şi minciuna din ultimele luni, despre dorinţa mea de a face alianţă cu PNL-ul după alegeri. Eu le-am cerut colegilor mei părerea despre această posibilitate sau mare 'oportunitate'. Le-am spus că, din punctul meu de vedere, exclud total această variantă şi am vrut să ştie de la mine întâi, înainte să-şi spună părerea. Finalul discuţiei a fost clar, limpede, aşa cum ştiam - nimeni nu doreşte să facem alianţă cu PNL".
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii