Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, mesaje despre TVA, de la Istanbul

ro

21 Jun, 2015 22:47 1844 Marime text
 
Victor Ponta a fost vizitat azi la Istanbul de doi dintre miniştri săi, Nicolae Băniciou, ministrul Sănătăţii, şi Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, cu care a discutat strategia pe care coaliţia PSD-UNPR-ALDE pentru perioada imediat următoare.

Victor Ponta a publicat pe Facebook priorităţile pe care coaliţia PSD-UNPR-ALDE le va avea în perioada imediat următoare, una dintre acestea fiind reducerea cotei standard a TVA la 19%, măsură ce ar putea intra în vigoare înainte de 1 ianuarie 2016.
 
"În această după-amiază m-au vizitat colegii mei Nicu Bănicioiu şi Eugen Teodorovici! Două lucruri extrem de importante pe care le-am discutat şi pentru care ne batem în zilele următoare:
 
1) miercuri deputaţii Coaliţiei PSD UNPR ALDE vom vota pentru adoptarea Codului Fiscal în forma aprobată în Guvern cu o singură modificare - reducerea cotei standard de TVA să fie la 19 (nu 20%) - astfel închidem şi simbolic dezastrul produs în 2010 / avem spaţiu fiscal bugetar predictibil şi asigurăm un important consens politic (PNL a anunţat că votează Codul dacă facem 19 în loc de 20) / am discutat şi este clar posibil că reducerea TVA să între în vigoare înainte de 1 ianuarie!
 
2) de la 1 iulie intră în vigoare scăderea preţurilor la medicamente cu 20% - o măsură în sprijinul a milioane de români realizată cu mari eforturi de către Guvern.
 
Ca de fiecare dată în ultimii 3 ani noi muncim pentru a îndrepta relele trecutului şi a face mai bună viaţă românilor / ceilalţi fac scandal şi sunt iresponsabili!!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Sursa foto: rtv.net
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii