Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, guvernarea şi musulmanii

ro

22 May, 2015 23:37 1867 Marime text
 
Premierul Victor Ponta, a afirmat, zâmbind, că îşi cere scuze pentru faptul că i-a catalogat pe unii jurnalişti drept "proşti", pentru că au relatat că noul ministru MDRAP, de origine musulmană, este fina lui Liviu Dragnea.
 
"Îmi cer scuze, o să am grijă să nu mai folosesc...", a răspuns Ponta, zâmbind, întrebat la România TV de ce a folosit acest termen la adresa unor jurnalişti.
 
Miercuri, Ponta le-a spus miniştrilor, în şedinţa de guvern, că nu ştie dacă să râdă sau să plângă atunci când aude "atâţia proşti care publică ştiri" şi afirmă că noul ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Pubice (MDRAP) Sevil Shhaideh, deşi este musulmană, îl are pe Liviu Dragnea ca naş creştin.
 
"Ca şi până acum, presiunile vor fi mari. Am aflat că doamna ministru, deşi este musulmană, are un naş creştin. Deci, nici nu ştiu dacă să râd sau să plâng când aud atâţia proşti care publică ştiri, dar mă rog, asta e", a spus Ponta miniştrilor, în şedinţa de guvern.
 
Anterior, Liviu Dragnea a afirmat că Sevil Shhaideh, pe care o cunoaște de 15 ani, nu îi este fină, deoarece în religia musulmană nu există termenul de naş, şi că la căsătoria acesteia i-a fost "martor", alături de alte persoane.
 
Sursa: b1.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii