Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Gorghiu Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire naţională a lui Liviu Dragnea

ro

16 May, 2015 21:06 908 Marime text
 
Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a scris, sâmbătă, pe Facebook, că Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire naţională a lui Liviu Dragnea, transmiţându-i că în 2012, ea şi PNL credeau sincer că ”preşedintele de atunci era toxic, dar din păcate stăteau alături de un om la fel de perfid”.
   
“Observ că Victor Ponta continuă spectacolul ipocrit de jelire naţională a domnului Liviu Dragnea”, afirmă Alina Gorghiu pe Facebook.
 
Ea îi transmite lui Victor Ponta: ”În 2012, eu şi PNL credeam sincer că Preşedintele de atunci era toxic pentru România. Din păcate, stăteam alături de un om la fel de perfid ca Traian Băsescu, care în câteva luni intra descălţat la Cotroceni pentru a semna acorduri de coabitare”.
 
Copreşedintele PNL mai afirmă că, spre deosebire de Ponta, ea nu încearcă ”niciun sentiment de bucurie în privinţa situaţiei domnului Liviu Dragnea, singurul care putea să îi pună sub semnul întrebării mandatul de preşedinte al PSD, după ce şi-a eliminat toţi rivalii”.
 
”Victor Ponta nu se mulţumeşte doar cu faptul că a scăpat de un adversar intern, vrea să maximizeze profitul şi să asocieze şi PNL cu presupusele fapte ale colegului său de partid, care sunt individuale, nu colective”, apreciază Gorghiu în postarea de pe pagina de socializare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii