Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Victor Ponta, audiat la DNA

ro

12 Jan, 2016 10:09 1606 Marime text
Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, este audiat astăzi la DNA Oradea, într-un dosar în care este implicat fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, arestat preventiv din 23 decembrie 2015. Ponta va fi audiat ca martor, calitate pe care a avut-o în aceeaşi speţă şi Liviu Dragnea, actualul şef al PSD. 

UPDATE - Hotnews: Victor Ponta a iesit de la DNA fara sa faca precizari despre audierea sa martor. Intrebat dacă este vorba despre dosarul Govor, fostul lider al PSD a spus: "Asta numai si numai domnul procuror va poate comunica. Eu, ca martor, nu".

Numele lui Victor Ponta si cel al lui Liviu Dragnea sunt menționate în referatul prin care procurorii DNA au cerut arestarea preventivă a lui Mircea Govor, în dosarul în care acesta este acuzat de mai multe fapt de șantaj, dar și de folosirea influenței de către o persoană care deține o funcție de conducere în cadrul unui partid politic în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Procurorii DNA vor să afle care este implicarea lui Victor Ponta în ”salvarea” deputatului Ovidiu Silaghi. Acesta s-a înscris în PSD în primăvara lui 2014 pentru a candida pe listele social-democraților la alegerile parțiale din Colegiul nr. 2 din Satu Mare și pentru a scăpa astfel de arest în dosarul în care era cercetat pentru primirea unei mite de 200.000 de euro de la omul de afaceri Nelu Iordache, pe vremea în care era ministru al Transporturilor, scrie Vocea Transilvaniei.

Mircea Govor a fost mutat luni din arestul IPJ Satu Mare în cel al IPJ Bihor. Luni seara, Mircea Govor a dat din nou declarații în fața procurorilor DNA.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii