Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, audiat la DNA

ro

03 Sep, 2015 18:13 1063 Marime text
 
Victor Ponta s-a prezentat, astăzi, la DNA, unde a fost audiat timp de aproximativ o oră şi jumătate. Premierul a declarat, la plecare, că i-a cerut procurorului disjungerea cauzei sale din dosarul mare, pentru a se judeca mai repede. Ponta, urmărit penal în dosarul Turceni-Rovinari, a venit pentru a patra oară în faţa procurorilor.

La sosirea la DNA, premierul Victor Ponta nu a dorit să facă declaraţii.  „Dacă am adoptat Codul fiscal, acum pot să mă ocup şi de declaraţii", a fost tot ceea ce a spus Ponta, potrivit România TV.

Victor Ponta a stat în sediul DNA aproximativ o oră şi jumătate.

„Am venit aşa cum e normal, ca orice cetăţean. Mi-am spus punctul de vedere. Dl procuror m-a întrebat. Am raspuns la absolut toate intrebările. Asa e normal.

Am facut o cerere ca situaţia mea sa fie disjunsă pentru ca nu are legătură cu dosarul mare ca să se rezolve mai repede intr-un fel sau altul. Cred că interesul şi al meu si al Parchetului si al opiniei publice este să nu stea bucăţica mea în dosarul mare. Dacă procurorul o va accepta,  atunci foarte repede vom avea o soluţie. Am spus tot adevărul, tot ce ştiu...", a spus Ponta, la plecare.


Sursa: România TV
Sursa foto: ampress.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii