Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta- „Am fost informat despre o tentativă clară de corupţie din partea lui Lucian Isar”

ro

10 Feb, 2016 11:44 1824 Marime text
 
Victor Ponta postat pe pagina persoanlă de Facebook un mesaj în care face referire la audierea lui Lucian Isar la DNA.
 
Acesta susține că atât timp cât a fost ministru în guvernul său, a primit o informare de la serviciile de informaţii privind o tentativă de corupţie din partea lui Isar.
 
Fostul premier scrie pe pagina de socializare că fostul ministru delegeat pentru relaţia cu mediul de afaceri ar fi cerut „avantaje personale” pentru a ajuta la aprobarea unui mare proiect de investiţii.
 
„Nu cunosc în mod evident motivele chemării de azi la DNA / pot însă să spun că în aproape 4 ani de Prim Ministru a fost o singură ocazie în care am primit direct informare de la instituțiile specializate ale statului despre o tentativă clară de corupție din partea unui ministru - Lucian Isar (care a cerut avantaje personale de la un mare investitor american în schimbul sprijinului pentru implementarea unui proiect important în România)!
 
Atunci i-am spus imediat și lui Crin Antonescu de situație și a înțeles - în câteva ore l-am înlocuit pe Isar cu Mihai Voicu / probabil că cei care m-au informat pe mine au sesizat și DNA. Din păcate există și astfel de oameni”, a scris astăzi pe pagina de socializare fostul premier Victor Ponta.
 
Vă reamintim că, Lucian Isar, fost ministru delegat pentru relația cu mediul de afaceri în Guvernul Ponta, s-a prezentat în această dimineață, la audieri, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Soţul copreşedintei PNL, Alina Gorghiu, nu a dorit să facă nicio declaraţie.



Sursa foto: gov.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii