Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Piţurcă îşi ia apartament de lux la Mamaia

ro

24 Jul, 2011 06:39 1656 Marime text

Victor Piţurcă (55 de ani), selecţionerul naţionalei de fotbal a României, este pe cale să-şi cumpere un apartament de lux într-un complex exclusivist din Mamaia. Locuinţa îl va costa enorm: 400.000 de euro.

Ilie Năstase, Dumitru Dragomir şi Ciprian Marica sunt doar trei dintre oamenii importanţi din sportul românesc care şi-au cumpărat deja apartamente de lux în complexul "Caelia", al cărui proprietar este de omul de afaceri Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al clubului Steaua. Pe lista posibililor locatari se află şi Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei de fotbal a României. "E adevărat că ne aflăm în negocieri cu domnul Piţurcă în privinţa achiziţionării unei locuinţe de vacanţă. Dânsul încă nu s-a decis ce fel de apartament îşi doreşte, dar probabil că în scurt timp va opta pentru unul. În tot cazul, locuinţa pe care o va cumpăra va avea vedere la mare", a precizat omul de afaceri.

E exact salariul lui pe un an!

Reinstalat luna trecută în scaunul de selecţioner al naţionalei de fotbal a României, Piţi va câştiga un salariu anual de 420.000 de euro. Bonusul de calificare la Euro 2012 e de 800.000 de euro, cel de calificare la CM 2014 - de 500.000 de euro şi de calificare la CE 2016 - de 350.000 de euro.

Şi Doroftei vrea casă la mare

Aflat recent, împreună cu familia, într-o scurtă vacanţă în staţiunea Mamaia, Leonard Doroftei, fost campion mondial la box profesionist, ne-a mărturisit că se gândeşte să procedeze la fel ca Piţi şi să-şi ia un apartement pe litoral. "Sunt tentat să-mi cumpăr şi eu un apartament acolo. Investiţia o voi face pentru copiii mei", a declarat Doroftei.

Sursa: http://www.libertatea.ro/

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii