Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț și despre Valentin Preda Victor Ciutacu a vorbit astăzi cu Radu Mazăre. Ce a transmis din Madagascar fostul primar al Constanței

ro

02 Jan, 2018 15:31 7495 Marime text
Jurnalistul Victor Ciutacu a declarat, la România TV, că a vorbit astăzi cu Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, care a plecat în Madagascar și a transmis că a cerut azil politic în acel stat. 
 
Am schimbat amabilități de sărbători. Dacă tot mi-am făcut datoria să vă anunț că a cerut azil politic în Madagascar, mi se pare normal să continui să vorbesc cu el. E bine, e OK, e liniștit și așteaptă îndeplinirea tuturor formalităților. Stă legal în Madagascar, are permis de rezidență pe termen lung. Are și o investiție acolo, alături de mai mulți prieteni și rude, un resort o zonă de sporturi nautice. Petrece sărbătorile alături de câțiva apropiați. În România e trimis în judecată în mai multe dosare, iar în unul condamnat în primă instanță. E în control judiciar, iar la un termen nu s-a prezentat. Tehnic, nu a fugit din țară. A plecat perfect legal în Madagascar, anunțând că nu se mai întoarce și cere azil politic. Abia de acum începe toată povestea. Poliția anunță Înalta Curte, care cere mandat de căutare, apoi de arestare, intern, european, iar apoi internațional, iar abia poi poți spune că e ilegal plecat din țară.  Valerică Preda nu e cu Radu Mazăre în Madagascar, cum s-a zvonit, a precizat la România TV Victor Ciutacu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii