Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:49 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victimele accidentului de pe Autostrada Soarelui vor primi despăgubiri

ro

14 Jul, 2014 11:22 2409 Marime text
Dacă anchetorii vor stabili că de vină pentru cele întâmplate ieri pe Autostrada Soarelui este şoferul care a acorşat autocarul atunci se va aplica asigurarea RCA, iar legea prevede despăgubiri de până la 5 milioane de euro pentru vătămări corporale sau chiar decese, indiferent de numărul pasagerilor, transmite România Tv.

Pentru pagubele înregistrate, firma din Mangalia ar putea primi despăgubiri de 1 milion de euro. De asemenea, societatea ar putea să ceară despăgubiri şi pentru repararea vehcului, dar şi pentru perioada în care autocarul nu poate fi folosit, mai relatează România Tv.

Totodată, dacă în urma anchetei se va stabili că şoferul autocarului este vinovat, şi potrivit sursei citate, există martori care susţin că şoferul a accelart în momentul în care autoturismul a încercat să-l depăşească atunci se aplica şi poliţia de asigurare pentru risc în călători.

Amintim că ieri, unul dintre autocarele companiei de transport GSM Trans a fost implicat într-un grav accident rutier soldat cu vătămarea corporală a 33 de persoane.

Evenimentul a avut loc pe autostrada Bucureşti - Constanţa, în zona kilometrului 23, iar circulaţia rutieră a fost blocată timp de câteva zeci de minute.

GSM Trans are sediul social în municipiul Mangalia şi funcţionează pe firma SC Gifan Strong SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii