Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viceprimarul comunei Tuzla Taner Reşit află în scurt timp dacă va fi liber sau nu

ro

22 Sep, 2015 12:31 1366 Marime text
Taner Reşit, viceprimarul comunei Tuzla, arestat preventiv de judecătoarea Emilia Ganera, din Tribunalul Constanţa, cere Curţii de Apel Constanţa să fie pus în libertate. Şedinţa a început în urmă cu câteva minute, fiind secretă. Totodată, magistraţii vor decide dacă îl pun în libertate sau nu şi pe Radu Ştefan, administrator al unei societăţi comerciale.
Decizia de astăzi va fi una definitivă.
Taner Reşit şi Ştefan Radu sunt suspectaţi că, „în perioada 16.08.2015 - 8.09.2015, pentru a obţine de la administratorul unei societăţi comerciale suma de 48.000 de euro, au exercitat asupra acestuia din urmă acte de constrângere constând în ameninţări cu fapte păgubitoare, respectiv: alungarea clienţilor, împiedicarea accesului în spaţiul comercial şi a utilizării acestuia prin schimbarea încuietorilor şi sechestrarea bunurilor aparţinând firmei respective“.
Mai mult, în acelaşi context, spun procurorii, la data de 8 septembrie, cei doi ar fi exercitat acte de violenţă fizică asupra persoanei respective.
În 17 septembrie, prefectul județului Constanța a emis ordinul prin care se constată suspendarea de drept a mandatului viceprimarului Taner Reşit, până la încetarea măsurii arestării preventive.
 Ordinul nu este definitiv, el putând fi atacat în fața instanței de contencios administrativ în termenele și condițiile Legii contenciosului administrativ nr. 554/2004, cu modificările și completările ulterioare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii