Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreședintele rămâne în libertate Administratorul public al judeţului Braşov, reținut în același dosar cu Aristotel Căncescu

ro

06 Oct, 2014 23:59 2765 Marime text
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Braşov, Aristotel Căncescu, suspectat de fapte de corupţie, a fost reţinut în această seară, pentru 24 de ore, de către procurorii DNA. În același dosar a fost reținut și administratorul public din CJ Braşov, Radu Ispas.Cei doi umrează să fie  prezentanţi magistraţilor Tribunalului Braşov cu propunere de arestare preventivă, informează Mediafax.

În această dimineață, la sediul DNA Brașov a ajuns și Ion Diniţă pentru audieri care au avut loc în paralel cu desfăşurarea percheziţiilor care au avut loc în această dimineață la locuinţa lui Căncescu şi la sediul CJ. Ulterior, Ion Diniţă a fost lăsat să plece.
 
În același dosar, vicepreşedintele CJ Braşov, Mihai Pascu, a fost lăsat în liberate după ce a fost audiat. 

Amintim că, în urma descinderilor care au avut loc în această dimineață la sediul Consiliului Județean Brașov și la domiciliul președintelui CJ, Aristotel Căncescu, mai multe persoane au fost duse la audieri. Sursele judiciare declarau că ancheta vizează contracte de achiziţii publice care ar fi fost atribuite ilegal de Consiliul Judeţean Braşov, mai relatează Mediafax.

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii