Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vicepreşedintele comisiei SRI, ridicat de DNA. Ion Stan, acuzat de trafic de influenţă

ro

22 Nov, 2012 19:47 1743 Marime text

Vicepreşedintele comisiei SRI, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat de DNA. Stan este acuzat de trafic de influenţă. El ar fi cerut 1,3 milioane de lei unui om de afaceri pentru a-l ajuta să obţină contracte cu statul. Deputatul ar fi primt deja 750.000 de lei.

Deputatul PSD Ion Stan, suspectat de fapte de corupţie, a fost ridicat de procurorii anticorupţie, urmând să fie audiat la sediul DNA.
Stan ar fi cerut 1,3 milioane de lei unui om de afaceri pentru a-l ajuta să obţină contracte cu statul. Deputatul ar fi primt deja 750.000 de lei.

„Am fost şocat de această chestiune întâmplată azi. Îi ştiu pe Stan ca fiind un om cu o experienţă foarte mare, mai ales în comisiile de responsabilitate maximă. Cred că este o pată foarte grea pentru Parlament şi pentru o comisie care are în responsabilitatea ei lucruri foarte importante pentru România. Lucrurile trebuie să se desfăşoare aşa cum cere justiţia română. Nu consider pe nimeni vinovat până la proba contrarie”, a declarat, la Realitatea TV, preşedintele Comisiei SRI, Cezar Preda.

Citeşte întregul articol AICI.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii