Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Viceprimarul din Corbeanca, căutat în lac de scafandri

ro

10 May, 2016 15:54 2662 Marime text
Vice-primarul din Corbeanca, Dumitru Tudor, de 62 ani, este cautat de zeci de politisti şi scafandri dupa ce a lasat un bilet de adio la prima ora, la Primarie, potrivit RomâniaTV.
 
Cel care a alertat autoritățile a fost chiar primarul din Corbeanca specificând că este posibil să fie vorba despre o sinucidere.
 
Martorii locali spun că Tudor a venit la Primărie la ora 5.00, atunci când nu era nimeni în clădire, condus de o mașina a serviciului de pază Cyber Security. Din acel moment nimeni nu l-ar mai fi văzut.
 
Potrivit  onlinesport.ro, primarul a alertat imediat autoritățile, iar în jurul orei 10 dimineața zona Primăriei a fost împânzită de multe mașini de poliție, specialiști criminaliști și câini antrenați pentru căutare.
 
Câinii au luat o urma de la Primărie până în zona lacului aflat în proximitate, dar nu s-a găsit nimic. Criminaliștii vorbeau la fața locului că s-a luat decizia folosirii scafandrilor, potrivit aceleiași surse. 
 
UPDATE 1

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov, Tudor Dumitru a fost găsit de poliţişti în timp ce se întorcea acasă, după ce se pare că a dormit toată ziua pe un câmp.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii