Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Viața are prioritate! Polițiștii rutieri au aplicat 300 de sancțiuni în doar câteva ore. Zeci de șoferi au rămas fără permis

ro

14 Oct, 2017 10:33 1427 Marime text
De ieri, poliţiştii rutieri au intensificat acţiunile pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, pentru prevenirea evenimentelor rutiere. O atenție deosebită este acordată Drumului Național 2 București – Bacău – Suceava - Siret.

În doar câteva ore, pe DN 2 au fost depistaţi 347 de conducători auto care au încălcat prevederile rutiere, dintre care 300 au fost sancţionaţi contravenţional pentru depăşirea vitezei regulamentare. 66 de şoferi au rămas fără permisul de conducere, dintre care 54 celor care au depăşit viteza corespunzătoare segmentului de drum cu peste 50 km/h. A fost constată şi o infracţiune: o persoană circula cu maşina fără a avea permis de conducere.

Nu uitaţi că viaţa are prioritate!

VITEZA cauzează şi agravează accidentele de circulaţie

Viteza scade vizibilitatea!

Cu cât viteza este mai mare, şocul produs de accident este mai mare, iar consecinţele mai grave.

Poliţia Română continuă şi în aceste zile acţiunile pe şosele din ţară, cu autospecialele inscripţionate sau neinscripţionate, dotate cu aparatură de măsurare a vitezei de deplasare, dar şi pistoalele – radar cu laser.

Aveţi responsabilitatea de a preveni evenimentele rutiere, conducând legal şi prudent!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii