Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi prognoza meteo pe trei luni!

ro

11 Sep, 2011 17:45 1341 Marime text

După un început de toamnă care ne aminteşte mai mult de vară, iarna se va instala şi ea mai devreme. Centrul European pentru Prognoza Vremii pe termen mediu estimează că şi precipitaţiile vor fi mai abundente şi nu este exclus chiar să avem parte de fenomene extreme.În noiembrie, temperaturile vor fi normale în nord-vestul, centrul şi estul ţării. Precipitaţiile pot fi peste medie, în majoritatea regiunilor, cu excepţia sudului ţării. de altfel, în zonele de munte iarna a trimis încă de pe acum primele săgeţi.

"Am avut într-adevăr -1 un grad pe Vârful Omu, şi aceasta pe fondul unor intensificări ale vântului de până la 125 km/h la rafală, deci senzaţia reală resimţită a fost una destul de neplăcută, de -10", a declarat Viorica Dima.

Nu numai temerarii muntelui au simţit în oase primul val de frig. La Miercurea Ciuc, toţi localnicii au văzut gheaţa la prima oră a dimineţii.

"La staţia Meteo Miersurea Ciuc am înregistrat - 0,1 grade, cea mai scăzută temperatură din această toamnă", a declarat şi Tanko Karoly, meteorolog Staţia Meteo M. Ciuc

Până să vină ninsorile, meteorologii au şi veşti ceva mai bune.

"Cel puţin pentru săptămâna care urmează cel puţin în orele amiezelor vom avea temeperaturi de miez de vară' , a mai spus Viorica Dima, meteororlog ANM.

www.realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii