Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi de ce Radu Mazăre i-a dat papucii Mădălinei Pamfile

ro

07 Apr, 2012 17:17 1179 Marime text

Edilul Constanţei a dat din casă. Dacă până acum s-a ferit să discute deschis despre relaţia cu Mădălina Pamfile, Radu Mazăre a dezvăluit motivul pentru care asistenta lui Capatos nu i-a intrat în graţii.

Politicianul a fost provocat de Cristi Brancu la un joc imaginar. Mai precis, să spună dacă ar lua cu el în vacanţă o serie de vedete autohtone. Prima dintre ele a fost chiar Mădălina Pamfile. „Mmm... hmm", a spus el nehotărât. „Cu fata asta a fost ceva sau n-a fost?", a vrut să ştie moderatorul emisiunii "Agentul VIP". „Misterul contează", a răspuns Mazăre evaziv.

„Păi au prins-o că intra dimineaţa la tine. Bănuiesc că n-o chemai să-i povesteşti despre locuinţele sociale", a insistat gazda show-ului. „Am invitat-o să bem o cafea", a răspuns politicianul, apoi a început să detalieze. „Ştii ce are fata? E foarte posesivă. Ea nu a înţeles asta. Şi de aia... următoarea", a declarat Mazăre. „Poate se mai «înţelepţeşte» cu vremea. Dar să nu se îngraşe după aia", a precizat primarul Constanţei.

 http://www.click.ro/vedete/romanesti/Radu-Mazare-explica-Madalinei-Pamfile_0_1372062905.html#

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii