Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cum se pregăteşte Mazăre de plajă

ro

24 Aug, 2011 13:07 1498 Marime text

Edilul Constanţei, Radu Mazăre, afişează un bronz de invidiat tot timpul anului, fie că-şi capătă "culoarea" pe plajele exotice din America de Sud, fie că alege o staţiune de pe litoralul românesc. Zilele trecute, aflându- se pe plaja din Mamaia, Mazăre ne-a dezvăluit secretul bronzului său perfect: înainte de a se întinde pe şezlong pentru o nouă porţie de soare, primarul s-a cremuit bine. Partea de care s-a îngrijit în mod deosebit primarul Constanţei a fost faţa, pe care nu s-a zgârcit şi a aplicat un strat de cremă consistent. Apoi, câteva minute bune s-a ocupat să întindă bine pe toată faţa tot unguentul. Abia după ce s-a asigurat că nici o părticică nu a scăpat neprotejată, Mazăre s-a întins pe şezlong liniştit.

S-a dat cu kaitul în weekend

Împătimit al sporturilor extreme, Mazăre şi-a încercat, weekendul trecut, puterile cu o nouă provocare acvatică: kaitul. El a atras privirele turiştilor din Mamaia prin abilitatea cu care a mânuit "jucăria" acvatică.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/primarul-radu-mazare-se-pregateste-de-plaja-dandu-se-cu-crema-de-protectie-solara-351363.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii