Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cum răspunde Gruparea de Jandarmi Tomis la acuzaţiile lui Miron Cozma

ro

28 Dec, 2011 20:58 2250 Marime text

jandarmi_-_jandarmi_politisti.jpgPurtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile "Tomis", locotenent Codrin Popoiu spune că afirmaţiile fostului lider al minerilor din Valea Jiului la adresa jandarmilor care i-ar fi furat bunurile din camera hotelului "Histria" în timpul demolărilor sunt nefondate. "Colegii mei au asigurat la faţa locului ordinea şi liniştea publică pe perioada desfăşurării lucrărilor de demolare şi securitatea reprezentanţilor legali prezenţi la faţa locului. Jandarmii nu au intrat în camerele hotelului", spune Popoiu. Reprezentantul GJMT mai spune că toate bunurile evacuate din camerele supuse desfiinţării au intrat în posesia firmei care gestionează lucrările de demolare iar Miron Cozma ar trebui să ia legătura cu această firmă pentru recuperarea bunurilor, dacă aceaste au existat.

De asemenea până la finalizarea lucrărilor de demolare şi dezafectare a zonei, două echipaje de jandarmi ale Grupării Mobile Tomis vor fi prezente la faţa locului.

 Miron Cozma s-a certat în această după-amiază cu jandarmii care asigură paza în zona hotelului "Histria" din staţiunea Mamaia. Fostul lider al minerilor din Valea Jiului susţine că nu exista o hotărâre definitivă şi irevocabilă pentru demolarea construcţiei şi este decis să o dea în judecată pe Elena Udrea, ministrul Turismului. O parte din hotel a fost dărâmată pentru că a fost construită ilegal.

Luceafărul Huilei a sosit în faţa hotelului Histria din Mamaia împreună cu omul de afaceri George Bosânceanu şi i-a luat la întrebări pe jandarmii care păzeau zona. "L-aţi arestat pe ăla care a dat ordin să intre la mine în casă? Vreau să-mi arătaţi actul pentru care sunteţi în dispozitiv aici, nu mai suntem pe vremea comuniştilor! Mi s-au furat lucrurile, ce aţi făcut pentru asta?", i-a întrebat Cozma pe jandarmi.

El susţine că avea în casă icoane de o valoare inestimabila, însă cel mai valoros lucru era cartea de rugăciuni pe care o moştenise de la mama sa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii