Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine a spus asta „Profesoara Margareta Drăguţ nu mai are ce căuta la Colegiul Naţional Mihai Eminescu”

ro

30 Jan, 2014 17:17 3628 Marime text
Profesoara de informatică de la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, Margareta Drăguţ, cercetată de cercetat de procurorii DIICOT într-un dosar de proxenetism, a decis să-şi ia concediu fără plată, începând cu data de 30 ianuarie.

„Deoarece organele de drept nu au finalizat ancheta, nu avem niciun act ca să o excludem din unitatea noastră. Comisia de disciplină de la nivelul liceului a stat de vorbă cu profesoara care şi-a cerut scuze şi a zis ca regreă faptele sale. Ea şi-a luat concediu fără plată, iar orele au fost preluate de un alt cadru didactic. Ne-a făcut un mare prejudiciu de imagine. Nu mai are ce cauta la noi, nici măcar la secretariat. Comunicarea se va face prin poştă. Cum se poate ca un cadru didactic I să comită asemenea faptă. Este regretabil că ne-a prejudiciat imaginea colegiului”, a declarat Stelian Marinescu, directorul adjunct al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Reamintim că profesoară de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Margareta Drăguţ, un poliţist din cadrul Secţiei III şi un fost jandarm făceau parte dintr-o grupare infracţională, care racola minore şi le puneau să se prostitueze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii