Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi ce au declarat candidaţii ARD Tudor Şerban şi Tănase Barde la deschiderea oficială a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă din Peştera

ro

07 Dec, 2012 21:06 2063 Marime text
dscf5897.jpgCandidaţii ARD Constanţa în Colegiul 3 Camera Deputaţilor şi Colegiul 2 Senat - Tudor Şerban şi Tănase Barde - sunt prezenţi, în aceste momente, la deschiderea oficială a evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă din Peştera.

Pe marginea acestor acţiuni, Tudor Şerban a declarat: „Am venit aici pentru domnul primar şi pentru că mi se pare un eveniment apropiat de om, un eveniment religios şi pentru că îmi place că Peştera devine o comună energetică, uitaţi-vă ce eoliene se învârt în jur, dar şi pentru că eu cred că o să dezvolt proiecte aici”.

dscf5921.jpgTănase Barde, aspirantul la un mandat de senator în Colegiul 2, a explicat: „Mă aflu aici pentru că este un eveniment important pentru comuna Peştera. Cei care conduc comuna doresc ca evenimentul să ia amploare de la an la an. Nu mai există un eveniment de o asemenea importanţă pentru o localitate cum este aceasta pentru comuna Peştera. Nu mai există în restul colegiului, aşa că am decis să vin aici”.

Amintim că în această după amiază, în comuna Peştera, al cărei primar este Valentin Vrabie, are loc deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii