Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi câte localităţi au rămas fără curent din caza vremii

ro

02 Dec, 2010 18:59 895 Marime text

Depunerile masive de chiciură, în condiţii meteo speciale, cauzate de ploaie pe fondul temperaturilor scăzute, dar şi vântul foarte puternic au afectat alimentarea cu energie electrică a mai multor localităţi din zona de activitate a Enel Distribuţie Dobrogea.

Astfel, astăzi la ora 13:00, în judeţul Constanţa erau 11 localităţi nealimentate cu energie electrică, omlinie de medie tensiune avariată total şi 61 de posturi de transformare inactive.

 

În judeţul Tulcea trei localităţi erau nealimentate cu energie electrică, o linie de medie tensiune avariată total şi o linie parţial, iar patru posturi de transformare erau inactive.

 

Şi în judeţul Călăraşi 36 localităţi erau nealimentate cu energie electrică, 11 linii de medie tensiune avariate total şi două linii parţial, iar 97 de posturi de transformare erau inactive.

 

Pentru judeţul Ialomiţa, 30 localităţi earu nealimentate cu energie electrică, câte cinci linii de medie tensiune avariate total şi parţial şi 131 de posturi de transformare inactive.

Un număr de 41 de echipe de intervenţie ale Enel Distribuţie Dobrogea acţionează pe parcursul zilei în toate aceste judeţe pentru remedierea defecţiunilor produse de fenomenele meteorologice şi reluarea alimentării cu energie electrică a localităţilor afectate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii