Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veste proastă pentru un fost preşedinte din PDL! (rechizitoriu + minută Tribunal Constanţa)

ro

05 Oct, 2015 10:27 2390 Marime text
Judecătoarea Emilia Ganera, din Tribunalul Constanţa, a decis azi ca Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, şi Marian Căpăţână, fostul preşedinte al PDL Drăgăneşti - Olt, să rămână sub control judiciar pentru încă 60 de zile. Decizia a fost luată în această dimineaţă şi poate fi atacată la Curtea de Apel Constanţa. 

Băsescu şi Căpăţână sunt acuzaţi de procurorii DNA că ar fi luat bani de la familia lui Sandu Anghel, zis şi Bercea Mondial, pentru a-l scoate pe bărbat din spatele gratiilor.  

Iată decizia instanţei (minută)

„Constată legalitatea şi temeinicia luării măsurii preventive a controlului judiciar faţă de fiecare dintre inculpaţii Băsescu Mircea şi Căpăţână Marian Adrian. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar faţă de inculpaţii Băsescu Mircea şi Căpăţână Marian Adrian - ptr.fiecare pe câte o durată de 60 zile,cu începere de la data de 05.10.2015 până la data de 04.12..2015 inclusiv. Respinge, ca nefondată, cererea formulată de inculpaţii Băsescu Mircea şi Căpăţână Marian Adrian, prin apărător,de revocare a măsurii preventive a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 05.10..2015“.  

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Mircea Băsescu şi Marian Căpăţînă (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii