Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vergil Chiţac demisionează din PNL. Ce a declarat acesta

ro

14 Sep, 2017 10:58 5796 Marime text


Senatorul PNL Vergil Chiţac a demisionat din PNL. Demisia oficială urmează să fie depusă astăzi la sediul organizaţiei PNL Constanţa.

Vergil Chiţac a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că va vorbi despre motivele demisiei sale într-o conferinţă de presă, după ce se va întoarce din Statele Unite ale Americii, acolo unde participă la Şedinţa Adunării Parlamentare NATO.

Chiţac pleacă din PNL după ce comisia de arbitraj de la nivel naţional nu a soluţionat nici până astăzi contestaţia legată de modul în care s-au organizat alegerile de la organizaţia municipală.

Cel de-al doilea motiv este excluderea din PNL a doi foşti consilieri locali liberali, Romeo Rezeanu şi Horia Caliminte - director Transgaz.

În opinia lui Chiţac, demiterea acestora din PNL, pentru prejudicii de imagine, nu se justifică.
                       
Chiţac spune că nu va pleca la ALDE, aşa cum s-a vehiculat, şi nici nu va prelua preşedinţia Organizaţiei Municipală a Alianţei Democraţilor şi Liberalilor conduşi la centru de Călin Popescu Tăriceanu.

Senatorul nu a reuşit să discute în ultima perioadă despre nemulţumirile acumulate cu preşedintele PNL Ludovic Orban.     
                  
Vă reamintim că, săptămâna trecută, fostul senator Puiu Haşotti a demisionat din PNL. Motivul invocat de acesta: partidul s-a schimbat şi nu se mai regăseşte în acuala formulă.

Citeşte şi: Bogdan Huţucă "I-am rămas cu toţii prea mici, senatorului Chiţac!"

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii