Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasluiul, zguduit de scandaluri sexuale! Un copil de 11 ani, supus unor perversiuni și filmat.

ro

01 Apr, 2016 10:43 1858 Marime text
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui au demarat anchete în cazul unui copil de 11 ani, din comuna vasluiană Micleşti, care a fost supus la perversiuni sexuale de doi adolescenţi, în vârstă de 14, respectiv 16 ani.
 
Copilul a mers la cumpărături la un magazin sătesc, iar la întoarcerea spre casă a fost lovit de cei doi agresori şi obligat să meargă într-o şură, unde a fost supus la perversiuni sexuale. Şid e parcă asta nu era suficient, cei doi adolescenţi au şi filmat cele întâmplate.
 
Mama copilului a făcut sesizare la Poliţie după ce a aflat ce s-a întâmplat şi în acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat în acest caz. Cercetările fiind coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui.
Conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean a declarat că minorul agresat va beneficia de consiliere psihologică de la Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională. Reprezentanţii DGASPC susţin că victima are nevoie imediat de consiliere, dar se impun şi măsuri pentru conştientizarea familiilor agresorilor, având în vedere că cei doi adolescenţi sunt recunoscuţi pentru comportamentul antisocial. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii