Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:27 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga - Mi-aș dori ca membrii Guvernului Cioloș să se înscrie în PNL

ro

05 Dec, 2015 14:33 1059 Marime text
Co-președintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, astăzi, că și-ar dori ca miniștrii Cabinetului Cioloș să se înscrie în PNL și să candideze pentru funcții în partid.
 
„Eu îmi doresc foarte mult ca acest Guvern să performeze, de aceea îl și susținem, mi-aș dori foarte mult ca cei care fac parte din actualul Guvern să se înscrie în PNL, mi-aș dori ca foarte mulți dintre ei să candideze — acesta nu este nici partidul meu, nici al domnului Robu, nici al doamnei Gorghiu — pentru funcții în PNL și cine le va câștiga, le va câștiga. Acesta este un partid deschis, serios, nu este proprietate privată (...) cine va fi ales, va fi ales”, a spus Vasile Blaga, potrivit Agerpres.
 
„Dacă PNL ar fi reușit ca prin moțiune de cenzură să ajungă la putere, guvernul era PNL (...). Guvernul Ponta a căzut sub presiunea opiniei publice, a străzii. Și atunci susținem guvernul de tehnocrați, dar pe care-l dorim depolitizat. Culmea ipocriziei este la Liviu Dragnea care susține că este un guvern PNL, uitând că în acest moment majoritatea secretarilor de stat, al prefecților, al directorilor instituțiilor descentralizate aparțin PSD (...)”, a mai spus Blaga.
 
El a mai arătat că în privința luptei anticorupție, PNL este un partid consecvent și ''de fiecare dată, indiferent de cine a fost vorba (...) am votat și vom vota la vedere când Justiția va cere ridicarea imunității cuiva''.
 
Sursa foto: jurnalul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii