Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga, după alegeri –„Noi ne-am asumat problemele de integritate, dânșii să-și rezolve problemele cu legea”

ro

06 Jun, 2016 20:06 1484 Marime text
Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi că partidul a pierdut „puncte și primării importante” la alegerile locale, în urma aplicării criteriilor de integritate.
 
Potrivit acestuia, dacă își vor rezolva problemele cu legea, cei care au câștigat aceste primării nefiind susținuți de partid vor putea reveni.
 
„Noi ne-am asumat problemele de integritate, dânșii trebuie să-și rezolve problemele cu legea, dacă și le rezolvă și vor dori să intre în partid nicio problemă, chiar dacă, recunoaștem, am pierdut puncte și primării importante. Nu poți să aplici criterii de integritate numai la alegerile locale, vin alegerile generale, aceleași criterii vor fi aplicate listelor”, a declarat Vasile  Blaga, potrivit agerpres.ro.
 
De asemenea, copreședintele PNL Alina Gorghiu a ținut să precizeze faptul că regretă că discursul anticorupție pare să fi fost invalidat în multe locuri din România.
 
„Ne-am asumat un risc și am spus de anul trecut când reforma în PNL s-a făcut. În mare parte ne-am atins obiectivele, însă îmi pun aceste semne de întrebare și eu și colegii mei: unde am greșit, unde nu am comunicat suficient de bine sau ce a înțeles electoratul din toată această discuție referitoare la integritate dacă multe candidaturi la nivel național cu probleme au fost votate de electorat”, a menționat Alina Gorghiu, conform aceleiași surse. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii