Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:12 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga are o casă de vacanţă în Mamaia (document)

ro

29 Jan, 2016 22:05 2982 Marime text
Vasile Blaga menţionează în declaraţia de avere, pe lângă două case, un apartament, un autoturism fabricat în 2001, conturi la mai multe bănci, şi o casă de vacanţă în Mamaia.
 
Potrivit declaraţiei de avere din iunie 2014, Vasile Blaga menţionează că are două terenuri, în Cihei şi Petrileni, în judeţul Bihor, unul de trei hectare, celălalt de 6.257 de metri pătraţi. Cel din Cihei este cumpărat, iar cel din Petrileni este moştenire de la părinţi.
 
De asemenea, Blaga deţine o casă de 346 de metri pătraţi în Oradea, un apartament de 209 metri pătraţi în Bucureşti, o casă moştenită tot de la părinţi, în judeţul Bihor, dar şi o casă de vacanţă în Mamaia de 148,87 metri pătraţi, dobândită prin cumpărare. Cu privire la imobilul din judeţul Constanţa, titulari sunt Blaga şi soţia sa. Casa de vacanţă de la malul mării a fost cumpărată în anul 2013.
 
Totodată, acesta are un autoturism BMW, care a fost fabricat în anul 2001, precum şi mai multe conturi bancare. În altă ordine de idei, Blaga are şi datorii, către Doina Stoia şi Crişan Valer, contractate în 2007.
 
Accesând secțiunea „Documente“, puteţi consulta declarația de avere a lui Vasile Blaga.
 
Sursa foto: estnews.ro         
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii